filmdialógusblog

Kedves olvasó! Egy olyan blogra kattintottál, ahol egy szubjektív válogatást találsz filmes párbeszédekből. A válogatás az én ízlésemet fogja tükrözni, de ha van ötleted hogy melyik filmből kerülhetne fel dialógus, akkor nyugodtan írj üzenetet.

Archívum

Címkék

Friss topikok

"coco jumbo jön a kampó"

karchi 2013.03.09. 07:00

Bolec: Aaa... ezt nézd meg haver, oda nézz hogy mozognak. Mit gondolsz, a Lengyeleknek is kellene egy kis lazulás nem? Nézd ezt a macska mozgást, azért tanulhatnánk a négerektől. Coco Jumbo jön a kampó, ez a jelszavam, jó nem? Úgy érzem kár hogy nem négernek születtem, hééé nem akartok filmet nézni, én többet is megnézek naponta. Az üldözés a tűzharc, bandaháború ez nekem tutira bejön. Van egy kurva jó új filmem a Halál Velencében, rohadt jól hangzik aaa? ... Csak várjatok mindjárt fölpörög.

Fred: Figyelj, tulajdonképpen mi is a neved? Perec? Faszec?

Bolec: Bolec.

Fred: Na most jól figyelj ide te… Balek. Voltál Amerikában?

Bolec: Nem.

Fred: Na én meg ismerek, valakit aki volt és mesélt egy két dolgot. Tudod hogy kerültek a négerek Amerikába?

Bolec: Afrikából.

Fred: Na igen, rabszolgakerekedők vitték oda őket afrikából. Azt hiszed olyan egyszerü kiszállni az afrikai strandon elkapni egy erős négert és átvinni az óceánon?

Bolec: Biztos nem.

Fred: Hát világos hogy nem. Csak azokat tudták elszállítani akik olyan hülyék voltak hogy nem tudtak elmenekülni a fogdosás elöl, vagy a törzs legsúlyosabb faszfejei akiket a törzsfőnök eladott egy kis dohányért, mert semmire sem voltak jók. Na ez a sok seggfej Amerikába ment és gyereket csinált, közben a világ fejlődött, megjelent a komputer meg az amfetamin meg a repülőgép, de mi van akkor ha azoknak az ereiben ugyan az a vér folyik, annak a seggfejnek a vére, akit a saját falujában el lehetett kapni, úgy hogy nem hiszem hogy belőlünk a négerek lazasága hiányzik! Megértetted?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdialogus.blog.hu/api/trackback/id/tr365123543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása