filmdialógusblog

Kedves olvasó! Egy olyan blogra kattintottál, ahol egy szubjektív válogatást találsz filmes párbeszédekből. A válogatás az én ízlésemet fogja tükrözni, de ha van ötleted hogy melyik filmből kerülhetne fel dialógus, akkor nyugodtan írj üzenetet.

Archívum

Címkék

Friss topikok

"amit fekák nem értenek?"

karchi 2013.03.08. 13:57

Mr. Breaker: Az ostobaságod az egyetlen mentséged tahókám.

Nicki: Haaa???

Mr. Breaker: Ne dadogj görög köcsög, hogy gondolhatták azok a ferde észjárású komisz kölykök hogy ellopják az én kannabiszomat, majd el adják nekem? Ezt tekintsem hadüzenetnek? Vagy valami buzi fehér vicc amit fekák nem értenek? Mert kurvára nem röhögök mikulás. 

Nicki: (vállvonás)???

Mr. Breaker: Nem tudod kivel állsz szemben, különben nem lennél olyan hülye hogy meg jelenj tátott szájal a seggedet vakarászva azzal a beszart tekintettel azon a tahó képeden. De annyit biztos tudsz, hogy hol laknak a komáid... Ha bármit elhallgatsz, kinyírlak. Ha bármiben kamuzol vagy úgy érzem hogy kamuzol, kinyírlak. Ha bármit elfelejtesz, kinyírlak. Úgy tűnik keményen meg kell dolgoznod azért hogy életben maradj. Felfogtad amit mondtam  Nicki?

Nicki: (bólogat)

Mr. Breaker: Mert ha nem?  kinyírlak, és most Mr. Husimusi kérlek világosíts fel.

Címkék: feka nicki mr. breaker

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdialogus.blog.hu/api/trackback/id/tr175123189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása